Esittely
Ottelutilastot
JyLe M2 - Kuortaneen Urheiluopisto
18-19 - Miesten 2-sarja - Alajatkosarja 1
Klo 14:00 Kortepohjan koulu
17
Maa

Otteluennakko


Nuorten miesten maajoukkueiden kokoelma saapuu Jyväskylään mittaamaan JyLe M2:n kevään tason. Pelimme ovat ailahdelleet kevään aikana hyvä + / huono - tahtiin. Joukkueen runko on jollain lailla kasassa, mutta alkusyksyn useiden pelaajien poissaolot kuka mistäkin syystä ovat vaikuttaneet juuri sen ratkaisevan verran joukkueen peliin. Saas nähdä millaisen kokoonpanon M2 saa aikaiseksi Kuortanetta vastaan. Vieraspeli Kuortaneella ei oikein sujunut, olisiko nyt takaisinmaksun aika? Toiseksi viimeinen kotipeli tällä joukkueella tänä keväänä ja mielenkiintoinen vastus, saataisiinko vähän yleisöäkin kiinnostumaan pelistä?

Otteluraportti


Upeeta M2! Sunnuntaina JyLeM2 järjesti erittäin viihdyttävän lentopallotuokion Kortepohjan koululla Kuortaneen Urheiluopiston 03 syntyneiden maajoukkuetta vastaan. Aiempi kohtaaminen Kuortaneella oli päättynyt Kuortaneen voittoon (tosin tuolloin oli mukana myös vanhempia vahvistuksia), joten M2:lla riitti latausta peliin. Tänään ei hävitä!

Kuinka viihdyttävää lentopallo voikaan olla! ...etenkin jos kotijoukkue voittaa puhtaasti 3-0. Erät 25-21, 25-18, 25-21. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen sen jälkeen kun vierailijoiden ylivoimaisesti paras pelaaja, Veikka Lindqvist suorastaan murjoi yli torjunnan ensimmäisen pisteen vierailijoille. Siitä muuten nimi mieleen, tämä nyt jo 2 metrinen 9-luokkalainen löi useammankin kerran reilusti yli torjunnan pallon kenttään. Eikä M2 torjuntakaan ihan matalalla ole parhaimmillaan. Ei mene montaa kovin montaa vuotta kun tämä tulevaisuuden lupaus nähdään miesten maajoukkueessa, aivan varmasti.

Jos 1. erä oli tasainen, alkoi ja eteni toinen erä JyLen selvässä komennossa. Tässä erässä ei vierailijat päässeet missään kohtaa kunnolla kiinni peliin. Erä selkeästi JyLelle. Hieman pidemmän erätauon jälkeen meinasi Kuortane ottaa pelin haltuunsa komannessa erässä. Mutta vielä mitä. Hieman heikomman alun jälkeen M2 alkoi pelaamaan, vastaanotto toimi, jatkopallon haettiin kovalla sykkeellä lattian rajasta ja iskut päätettiin kovalla voimalla tai älyllä kenttään. Niin se vaan kääntyi tämäkin erä selkeästi kotiin.

Mikä parasta. Tämä oli jälleen sitä viihdyttävää M2 lentopalloa, mitä joukkue osaa parhaimmillaan tehdä. Loistava yhteishenki, iso ääni, upeat puolustuspallot olivat päivän sana. Tällä kertaa ei Kuortaneesta ollut juurikaan vastusta vaikka nuoret pelaajat pelasivatkin hyvin, mutta henki ei ollut heillä tällä kertaa mukana pelissä. Seuraavat kaksi peliä M2 pelaa vieraissa, Liperissä ja Kajjjaanissa. M2 kauden päättää kotipeli la 6.4. klo 17.30 PuWoa vastaan. Tervetuloa päättämään M2 kausi kanssamme tuolloin!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat