JyväsLentis siirtyi käyttämään Jopox – tiedonhallinta- ja viestintäjärjestelmää
4.1.2019 11:41 Uutiset / JyväsLentis ry

JyväsLentis siirtyi käyttämään Jopox – tiedonhallinta- ja viestintäjärjestelmää

JyväsLentis vaihtoi vuoden alussa nettisivujen julkaisujärjestelmän ja otti samalla käyttöön Jopox urheiluseuran toiminnanohjaus- ja viestintäjärjestelmän. Se on käytössä mm. Jyp- ja JJK-junioreilla, Happeella ja JyPKillä.

Mikä Jopox on?
Jopox on urheiluseuran toiminnanohjausjärjestelmä, jota hallinnoidaan nettisivujen ja mobiilissa toimivan Jopox-apin kautta.

Mitä pelaaja hyötyy tästä?
Kaikki harjoitteluun, pelaamiseen ja seuran tapahtumiin liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta. Harkkoihin ilmoittautuminen ja poissaolon merkkaaminen on helppoa.

Mitä joukkueen toimihenkilöt ja vanhemmat hyötyvät tästä?
Myös vanhemmat ja muut toimihenkilöt pääsevät JyLen sisäpiiriin. Jokaisella on oma käyttöliittymä yhteiseen järjestelmään. Näin mm. vanhemmat voivat helpommin seurata lapsensa harjoitusaikatauluja ja esimerkiksi kyytien sopiminen voidaan tehdä samassa järjestelmässä, jossa harjoitusaikataulukin on.

Mitä JyväsLentis hyötyy tästä?
Jopoxin käyttöönotolla seura tiivistää #jyleperheen viestintää ja tuo toiminnanohjauksensa tälle vuosikymmenelle teknologisesti ja tietosuojallisesti.

Sivuston päivitystä jatketaan alkuvuoden ajan ja mahdollisesti puuttuvien tietojen osalta olkaa yhteyksissä Taneliin. Vanhat kotisivut löytyvät vielä hetkellisesti osoitteesta https://jyvaslentis.sporttisaitti.com.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa lähestykää:
Antti Fredrikson / antti.fredrikson(a)gmail.com
Taneli Nieminen / taneli.nieminen(a)jyvaslentis.fi   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat