JyväsLentis hakee valmennuspäällikköä ja mini-ikäisten junioripäällikköä
17.5.2019 15:26 Uutiset / JyväsLentis ry

JyväsLentis hakee valmennuspäällikköä ja mini-ikäisten junioripäällikköä

JyväsLentis on yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista. Kaudella 2019-20 seuralla on joukkue kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa, naisten 1- ja 2-sarjassa sekä miesten 2-sarjassa. JyväsLentis uudistaa toimintojaan tulevalle kaudelle ja painopistettä siirretään erityisesti urheilutoiminnan kehittämiseen. Muutosten pohjalta JyväsLentis hakee täysipäiväistä valmennuspäällikköä sekä mini-ikäisten junioripäällikköä.

Valmennuspäällikkö

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa kokemusta lentopallovalmennuksesta ja mahdollisesti myös valmennuspäällikön tehtävistä. Haemme tehtävään johtamis- ja organisointikykyistä, vuorovaikutustaitoista ja hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät suulliset sekä kirjalliset esitystaidot.

Työnkuvaan kuuluvat mm. seuran A-C-junioreiden valmennuksen linjaus ja valmentajien mentorointi sekä tukeminen, urheiluakatemian valmennus ja naisten 1-sarjajoukkueen valmennus. Tehtävään sisältyy lisäksi osallistuminen seuran toimintojen kehittämiseen ja muut erikseen yhdessä sovitut tehtävät. Tehtävän työaika on keskimäärin 40 tuntia viikossa.

Toistaiseksi voimassa oleva tehtävä käynnistyy yhteisesti sovittuna ajankohtana, tavoitteellisesti heinä-elokuussa 2019.

Mini-ikäisten junioripäällikkö

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta lentopallovalmennuksesta ja lasten kanssa toimimisesta. Haemme tehtävään vuorovaikutustaitoista ja hyvin ihmisten kanssa toimeen tulevaa henkilöä, joka omaa hyvät suulliset sekä kirjalliset esitystaidot.

Työnkuvaan kuuluvat mm. seuran mini-ikäisten valmentaminen, valmennuksen linjaus ja valmentajien mentorointi sekä tukeminen, kerhotoiminnan organisointi ja kesällä biitsikoulun vetäminen ja organisointi. Tehtävään sisältyy lisäksi osallistuminen seuran toimintojen kehittämiseen ja muut erikseen yhdessä sovitut tehtävät. Tehtävän työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa.

Työ alkaa tavoitteellisesti heinäkuun 2019 alussa ja tehtävä on määräaikainen (1+1- vuotta) kesäkuun 2021 loppuun. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa vakituiseksi työsopimukseksi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mikko.hayrinen@kihu.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, sillä paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, ole yhteydessä vpj. Mikko Häyriseen (0400 185 513, mikko.hayrinen@kihu.fi)


Valitulta henkilöltä tarkastetaan ennen työn aloittamista alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat